TOSUN: VİCDANINIZIN SESİNİ DİNLEYİN

Seçim çalışmalarının temposunu gittikçe artıran Bodrum MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçmenlere seslenerek, “ Oy kullanırken vicdanınızın sesini dinleyin “dedi.Başkan Mehmet Tosun Göltürkbükü Beldesi'nde hem...

TOSUN: VİCDANINIZIN SESİNİ DİNLEYİN

Seçim çalışmalarının temposunu gittikçe artıran Bodrum MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçmenlere seslenerek, “ Oy kullanırken vicdanınızın sesini dinleyin “dedi.

Başkan Mehmet Tosun Göltürkbükü Beldesi'nde hem belediye personeliyle hem de vatandaşlarla buluştu. Hiçbir personelin ne yeriyle ne de ekmeğiyle oynamayacaklarını vurgulayan Başkan Mehmet Tosun, "Diğerleri için bir şey söyleyemem ama benim yönetim anlayışımda yok." dedi. "Çok çalışıyor" korkutmalarına karşı personele, "Çok çalışıyorsak mesaisini ödüyoruz, ben de çalışıyorum, beraber çalışıyoruz. Konacık Belediyesi olarak ilk bir iki yıl fazla çalıştık. Sonra işler düzelince fazla çalışmaya da gerek kalmadı, normal mesailer yetiyor." diye konuştu. Yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Mehmet Tosun, partilerin bir tarafa bırakılması gerektiğini belirterek, seçmene "Vicdanınızın sesini dinleyin." dedi.

Göltürkbükü Belediyesi'nin personeli ile bir araya gelen Başkan Mehmet Tosun, "Hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz bir kere. Belediye başkanı arkadaşımıza da aynı şeyi söylüyoruz. Ben bunu söylüyorum, onlar bana ne derse desin arkadaşlar. Hiçbirinizin işiyle, gücüyle, ekmeğiyle, yeriyle oynamak gibi bir düşüncemiz yok, bunlara da inanmayın arkadaşlar. Diğerleri için bir şey söyleyemem ama benim yönetim anlayışımda yok." dedi.

"Tapu sorununu çözerim"

Göltürkbükü'nde tapu sorunu olan konutların farkında olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Tosun şöyle konuştu:

"Gölköy'de ve Türkbükü'nde tapu ve imar problemi olduğunu bilen bir arkadaşınızım. 200'ün üzerinde tapusuz yapı olduğunu ve vatandaşlarımızın evlerinde oturmaya devam ettiklerini ama yıllardan buyana mağduriyet yaşadıklarını bilen bir arkadaşınızım. Benim mesleğim harita mühendisliği ve planlamacılık arkadaşlar. Biz bunu Konacık'ta çözdük, burada da çözeceğiz. Vatandaşın tapu problemi çözülecek arkadaşlar."

"Atatürk’e de Bodrum’a da sahip çıkacağız"

Konacık Beldesi'nin küçümsenmesinden ve Atatürk, Cumhuriyet gibi kavramların sadece bir partiye mal edilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Başkan Mehmet Tosun, "Küçük büyük tartışması yapan arkadaşlarımıza diyorum ki, (örneğin Turgutreis) eğer siz Turgutreis'in büyük olduğunu iddia ediyorsanız, o zaman 10 yıl içerisinde, 5 yıl içerisinde Turgutreis'in bir mahallesinin sorunlarını çözmüş olsaydınız da biz de size teşekkür etseydik. Yani belediyeciliğin küçüğü büyüğü olmaz arkadaşlar. Belediyecilik ciddi iştir, planlama işidir, geleceği yönetme işidir. Bazen de işte 'Atatürk'e Cumhuriyet'e sahip çıkalım, şu partiye oy verelim' diyorlar. Arkadaşlar ne alakası var? Her Türk vatandaşı, ben de dahil Atatürk'e ve Cumhuriyet'e sahip çıkmak zorundayız. En büyük hedefimiz şu: Çalışarak, üreterek Bodrum'a da, Atatürk'e de, Cumhuriyet'e de sahip çıkmak. Çalışmadan üretmeden Atatürkçülük olmaz." dedi.

"Partisi yok aday ve ekip var"

"Bakın ben burada gelip, bütün sorunlar çözülmüş olsaydı projeler anlatmak isterdim ama hâlâ altyapı konuşuyoruz, hâlâ elektrik hatlarını konuşuyoruz, hâlâ yolu konuşuyoruz, hâlâ sahip çıkılamayan tarihi değerlerimizi, hâlâ 12 aya çıkarılamayan turizmimizi konuşuyoruz." diyen Başkan Mehmet Tosun şunları söyledi:

"Bu bir yerel seçim. Yerel seçimin partisi yok, aday ve ekip var arkadaşlar. Siz belediye başkanı ve ekibini doğru seçmediğiniz sürece, hangi partiden olursa olsun, 5 yıl sonra aynı problemleri, bu noktada yine konuşuyor olarak karşılaşabiliriz. Dolayısıyla hepinizin oyunuza talibiz, vicdanınızın sesini dinleyin."

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.