Tosun, Sosyal Belediciliği köylerden başlatacak

Bodrum MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, göreve gelmeleri durumunda sosyal belediyeciliği köylerden başlatacağını söyledi.Bodrum MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Dağbelen...

Tosun, Sosyal Belediciliği köylerden başlatacak

Bodrum MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, göreve gelmeleri durumunda sosyal belediyeciliği köylerden başlatacağını söyledi.

Bodrum MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Dağbelen Köylüleri ile buluştu. Evde bakım ve sağlık hizmetleri ile sosyal belediyeciliği köylerden başlatacaklarını söyleyen Tosun, "Bizim yönetimimizde biz direk, sağlık hizmetini evde vatandaşımıza vereceğiz. Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza evde sağlık ve evde bakım hizmeti vereceğiz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin adımlarını atacağız değerli arkadaşlarım." dedi.

"Kanalizasyonların yollara aktığını, vidanjörlerle sıkıntı yaşadığınızı biliyoruz." diyen Başkan Mehmet Tosun, "Sorunları çözüp, tarihin tozlu sayfalarında unutup gideceğiz. 2004'te ben belediye başkanı olduğumda Konacık da aynı sıkıntıları yaşıyordu. Orada da kanalizasyon suları sokaklardan akardı, koku yapardı, vatandaşımız mağdur olurdu, çocuklarımız atık suların içerisinde oynarlardı. Biz bunları birer birer hepsini çözdük. Bugün modern, çağdaş belediyecilik hizmetleriyle tanışan bir Konacık Beldesi ve mutlu insanların yaşadığı bir Konacık var arkadaşlarım." diye konuştu.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.