TOSUN: BİZ PROJE ADAMIYIZ

MHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un Gümüşlük’teki proje tanıtım toplantısı mitinge dönüşürken Tosun; “ Bizler proje adamıyız. Bizler hizmet ve çalışmak için geliyoruz” dedi.MHP Bodrum Belediye Başkan adayı...

TOSUN: BİZ PROJE ADAMIYIZ

MHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un Gümüşlük’teki proje tanıtım toplantısı mitinge dönüşürken Tosun; “ Bizler proje adamıyız. Bizler hizmet ve çalışmak için geliyoruz” dedi.

MHP Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun,’un Gümüşlük’teki proje tanıtım toplantısı mitinge dönüştü. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı mitingde halka seslenen Başkan Mehmet Tosun, proje adamı olduğunu belirterek, Gümüşlük'e özel projelerini 6 ana başlık altında tanıttı.

Mehmet Tosun Bodrum ve Gümüşlük için projelerini aktarırken, konuşmasında göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projelere yer verdi. "Güvercinlik, Torba, Göltürkbükü, Gündoğan, Yalıkavak ve Gümüşlük olmak üzere, buralarda geçmişten bugüne balıkçılık yapan arkadaşlarımızın, hemşehrilerimizin olduğunu biliyoruz" diyen Başkan Mehmet Tosun, şöyle konuştu;

"Buralardaki balıkçı barınaklarının eksiklerini tamamlıyoruz; elektrik, su, altyapı dahil ne eksikliği varsa gideriyoruz. Balıkçılarımız artık daha kullanışlı balıkçı barınaklarından günlük balık avlayıp gelecekler ve o balıkları da Torba tarafında hazırlayacağımız bir balık toptancı halinde satacaklar. Dolayısıyla balıkçılarımıza da sahip çıkıyoruz" dedi.

Gümüşlük'e Özel Projeler

Bodrum ve Yarımada için açıkladığı 24 büyük projenin yanı sıra Gümüşlük'e özel hazırlanan projeleri, bir tanıtım videosuyla sunan Başkan Mehmet Tosun, içinde yağmur suyu kanalının, kanalizasyon ve  temiz su hattının, elektrik, telefon şebekelerinin bulunacağı tünel altyapı, sahil düzenlemeleri, balıkçı barınağı, iki adet açık spor ve yaşam alanı, Gümüşlük Yaşam Merkezi, 8 derslikli ilkokul, 8 derslikli ortaokul ve 700 kişilik anfi tiyatro projelerini Gümüşlüklü vatandaşlarla paylaştı.

"Bizler proje adamıyız, bizler çalışmak için geliyoruz ve diyoruz ki, 'biz Konacık Mucizesi'ni gerçekleştirdik', şimdi yetki verirseniz sıra Bodrum Mucizesi'ni gerçekleştirmede" diyerek konuşmasını sonlandıran Tosun'un konuşmasının ardından, tarihi anfora görünümünde eserler yapan Bora Sencer tarafından Başkan Mehmet Tosun'a bir amfora hediye edildi.

Mitingin sonunda Başkan Mehmet Tosun'un sahneye davet ettiği meclis üyesi adayları ellerinde Türk bayraklarıyla gelerek, vatandaşları selamladılar. MHP'nin coşkuyla başlayan ilk mitingi yine coşkuyla sona erdi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.