Topuz’dan 3 ilçeye çıkarma

CHP Muğla Bütün Şehir Belediye Başkanı aday adayı Fevzi Topuz, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde gazeteciler ve CHP örgütüyle bir araya geldi. Bir günde üç ilçeye adeta çıkartma yapan Topuz, yaptığı toplantılara...

Topuz’dan 3 ilçeye çıkarma

CHP Muğla Bütün Şehir Belediye Başkanı aday adayı Fevzi Topuz, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde gazeteciler ve CHP örgütüyle bir araya geldi. Bir günde üç ilçeye adeta çıkartma yapan Topuz, yaptığı toplantılara ilginin yoğun olması karşısında memnuiyetini dile getirdi.

Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz buluşması gezisine Dalaman’dan başlayan CHP Bütün Şehir Belediye Başkanı Fevzi Topuz, burada bir basın toplantısı yaptı. Çok sayıda gazetecinin katıldığı basın toplantısına, Dalaman CHP İlçe Başkanı Erol Ertunç, İlçe Sekreteri Serap Yüksek Özkan, İlçe yönetim Kurulu üyeleri, İl delegeleri ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

Dalaman İlçesi’nin Havaalanıyla Muğla’yı dünyaya açan önemli bir kapı olduğuna dikkat çeken Muğla Bütün Şehir Belediye Başkan aday adayı Fevzi Topuz, “ bizim yönetim anlayışımız katılımcılık ilkesine dayanmaktadır. Ben yok, biz var anlayışı içinde bir belediye yönetimi ortaya kayacağız” dedi.

Buradan Ortaca İlçesine geçen CHP Bütün Şehir Belediye Başkanı aday adayı Fevzi Topuz, Ortaca’nın yanıcı sıcağında sıcak bir şekilde karşılandı. Aday adayı topuz, burada da bir toplantı yaptı. Toplantıya, gazetecilerin yanı sıra, İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, ilçe yöneticileri, kadın kolları, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Ortaca ilçesinin Muğla’nın siyasal tarihinde önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Muğla CHP Bütün Şehir Belediye Başkan aday adayı Fevzi Topuz, neden aday adayı olduğunu uzun uzun anlattı.

CHP Ortaca İlçe Başkanlığı’ndan Ortaca Belediyesine geçen Fevzi Topuz, Ortaca Belediye Başkan Vekili Asım Güneş’i makamında ziyaret etti. Ziyarete bir ara yıllık izinde olan Belediye Başkanı Hasan Karaçelik de katıldı.

Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı’yı da ziyaret eden Fevzi Topuz, daha sonra Köyceğiz’e geçti. Köyceğiz CHP İlçe Başkanlığı’nda kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Topuz’un buradaki toplantısına, İlçe Başkanı ilçe yöneticileri, İl Genel Meclisi üyesi ve partililer katıldı. Toplantıdan sonra da Köyceğiz’deki İnönü büstünün açılış töreninde hazır bulunan Fevzi Topuz, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay’ın ağabeyi İbrahim Erbay’ın Mevlidine iştirak etti.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.