Topraktan 20 kilo esrar çıktı

Milas ilçesinde uyuşturucu köpeği dedektör 'Asit', dağlık arazide toprağa gömülü bir vaziyette bulunan 20 kilogram toz esrarı buldu.Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Milas Grup Amirliği...

Topraktan 20 kilo esrar çıktı

Milas ilçesinde uyuşturucu köpeği dedektör 'Asit', dağlık arazide toprağa gömülü bir vaziyette bulunan 20 kilogram toz esrarı buldu.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Milas Grup Amirliği ekipleri, aldığı istihbarat sonucunda piyasa değeri 100 bin lira civarında olan 20 kilogram toz esrar ele geçirdi. Hacı Apti Mahallesi Esentepe Mevkii’ndeki dağlık arazide yüklü miktarda esrar gizlendiği ihbarıyla harekete geçen polis, araziyi uyuşturucu dedektör köpeği Asit ile arama çalışmasını başlattı. Asit’in yönlendirmesiyle kapsamlı bir şekilde aranan alandan, toprağa gömülü vaziyette 20 kilogram toz esrar ele geçirildi. Poşetlenerek toprağa gömüldüğü belirlenen esrar incelenmek üzere emniyete götürülürken, uyuşturucu ticareti yapan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.