“TOPLUM MÜHENDİSLERİ ÜZÜLECEK”

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, 30 Mart seçimleri sonucunda kendini toplum mühendisleri sananların üzüleceğini iddia etti.MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan seçim çalışmaları...

“TOPLUM MÜHENDİSLERİ ÜZÜLECEK”

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, 30 Mart seçimleri sonucunda kendini toplum mühendisleri sananların üzüleceğini iddia etti.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan seçim çalışmaları Köyceğiz ve Ortaca’da sürdürüyor. İlk olarak Köyceğiz’i ziyaret eden Mehmet Erdoğan, esnaflarla bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinlerdi. Resmi kurumları da ziyaret eden Erdoğan, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi de makamında ziyaret etti.

Akşam saatlerinde partisinin Ortaca İlçe Başkanlığı tarafından Bahçelievler Mahallesindeki toplantıya katılan Erdoğan burada kendisini bekleyen kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında Ak Parti iktidarının 12 yıllık icraatını eleştiren Erdoğan CHP seçmenlerine de mesaj yolladı.

Bu İktidar Beceriksiz

İktidarı beceriksizlikle suçlayan Erdoğan; “Kıymetli hemşerilerim; 12 yıllık AKP iktidarı boyunca Muğla’ya hangi hizmet yapıldı? Başbakan buraya gelip şehir hastanesinden bahsetti. Sağlık devriminden bahsetti. Yollardan bahsetti. Yıllardır Ortaca Köyceğiz arasındaki yolu dahi tamamlayamayan iktidar bu iktidar değil mi? Yaptığı Marmaris yolu bir yıl içinde 4 defa çöken bu iktidar değil mi? Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz’de yaşayan yaklaşık 110 bin vatandaşımızın faydalanabileceği bir hastaneyi defalarca söz vermelerine rağmen 12 yıl boyunca yapamayan bu iktidar değil mi? Buradan 3 sonuç çıkıyor. Birinci sonuç şudur. Bu iktidar bizimle dalga geçiyor. İkinci sonuç: Bu iktidar bizi cezalandırıyor. Ya da bu iktidar hakikaten beceriksiz. “dedi.

“Ben Hemşerilerime güveniyorum”

Erdoğan; “Diğer yandan MHP ye oy vermeye karar vermiş, tercihini 30 Mart Yerel seçimlerinde MHP’nin adaylarından yana kullanmaya karar vermiş olan hemşerilerimin iradesini sorgularcasına, siyaset simsarlığı ve toplum mühendisliği yapmaya çalışanlara. O geceleri uykusu kaçanlar var ya onlardan bahsediyorum. İnşallah sizlerin oyları, sizlerin takdiri ile gerçekleştirilecek olan 30 Mart Yerel Seçimlerinin sonucu o siyaset simsarlarını ve kendini toplum mühendisi sananları üzecek. Ben hemşerilerime güveniyorum. Ben sizlerin takdirine güveniyorum. Sağduyunuza güveniyorum.” diye konuştu.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.