TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Toplu İş Sözleşmesi imzalandıMenteşe Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Sendika Genel Başkanı Doğan Koç arasında imzalandı.Menteşe Belediyesinde...

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Menteşe Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Sendika Genel Başkanı Doğan Koç arasında imzalandı.

Menteşe Belediyesinde çalışan memurların haklarını ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Tüm Yerel-Sen Sendika Başkanı Doğan Koç ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş arasında imzalandı.

Menteşe Belediye Başkanlığı’nda yapılan sözleşmede Tüm Yerel Sen Sendikası Şube Başkanı Salih Tufan, “Belediyemizde çalışan memurlarımızın hakları için toplu iş sözleşmesi yaptık. Sayın Başkanımıza konuyu ilettiğimizde bize çok yardımcı oldu. Daha önce nasıl yapıyorsak aynı şekilde yapalım dedi. Hatta şartlarda iyileştirme dahi yapıldı. O nedenle ben Başkanımıza sizlerin de huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, örgütlenmeye çok önem verdiğini belirterek, “Bizim anlayışımızda örgütlü güç en önemli güç demektir. Biliyorsunuz ki Büyükşehir Yasası ile birlikte Yerkesik, Bayır, Yeşilyurt ve Kafaca beldelerimiz kapandı. Bu nedenle burada ki arkadaşlarımız belediyelerimizde görev yapmaya başladı. Bugün yaptığımız toplu iş sözleşmesi ile onların haklarının korunması ve devam etmesinden dolayı mutluyum” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.