Toplantıda hizmetler değerlendirildi

Muğla Valisi Esengül Civelek, İlçe Kaymakamları ve İl İdare Şube Başkanları ile Menteşe Öğretmen Evi’nde toplantı yaptı.Toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.Toplantıda...

Toplantıda hizmetler değerlendirildi

Muğla Valisi Esengül Civelek, İlçe Kaymakamları ve İl İdare Şube Başkanları ile Menteşe Öğretmen Evi’nde toplantı yaptı.

Toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.

Toplantıda yaptığı açılış konuşmasında vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri kaliteli, etkin, verimli, hızlı bir şekilde sunmak ve bu hizmetleri sunarken de adil, adaletli ve eşitlikçi olmanın kamu personelinin görevi ve sorumluluğu olduğunu dile getiren Vali Civelek, “Önceliğimiz vatandaşlarımızın huzurudur, güvenliğidir, mutluluğudur, yaşam kalitelerinin iyileştirilmesidir, refahlarının artırılmasıdır. Günümüz kamu yönetimi bireyin mutluluğunu ve refahını esas alan çalışmaları ortaya koymamızı ifade ediyor. Dolayısıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız da gerçekleştirdiğimiz iş ve işlemlerde vatandaşlarımızın memnuniyetini esas alan, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kurumlar arası uyum ve ahenk, işbirliği ve koordinasyonun sağlanmasının hizmet kalitesini artıracağı için de büyük önem arz ettiğini belirten Vali Civelek, İl İdare Şube Başkanlarına şimdiye kadar vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayret ve çabalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Civelek’in konuşmasının ardından ‘Kamuda İş Sağlığı ve Güvenliği’ konusunda İş-Kur İl Müdürü İlyas Sarıyerli, ‘Kamusal Alanlardaki Engelliler ve Yaşlıların Yaşam Kalitesini Etkileyen Zorunlu Yasal Fiziki Düzenlemeler, Sorunlar ve Alınması Gereken Tedbirler’ ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, ‘kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle ısınmadan kaynaklanabilecek muhtemel hava kirliliğine yönelik olarak öncelikle kamu binalarında doğal gaz tüketiminin, mümkün olmaması halinde kaliteli kömürün kullanımı ve kalorifer yakım hataları’ konularında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, ‘Kimlik Paylaşım Sistemi, Adres Kayıt Sistemi, E-Devlet Kullanımı, TC Kimlik Kartları, pasaport ve sürücü belgelerinin yenilenmesi alakalı İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Ayşe Serap Güney bilgilendirme sunumu yaptı.

Daha sonra kaymakamlar ve daire amirleri 2017 yılı içerisinde yapılan yatırımlar, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.