Tokur:Ülkenin tek çaresi MHP

Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın her Perşembe geleneksel olarak düzenlediği Cuma sohbetlerine konuk olarak katılan MHP Menteşe İlçe Başkanı Şevket Tokur, bu ülkenin tek çaresi MHP ve ülkü ocakları olduğunu...

Tokur:Ülkenin tek çaresi MHP

Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın her Perşembe geleneksel olarak düzenlediği Cuma sohbetlerine konuk olarak katılan MHP Menteşe İlçe Başkanı Şevket Tokur, bu ülkenin tek çaresi MHP ve ülkü ocakları olduğunu söyledi.

Ocak binasında düzenlenen etkinliğe, MHP Menteşe İlçe Başkanı Şevket Tokur ve yönetimi, Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cemil Gündüz ile çok sayıda Ülkü ocağına mensup gençler katıldı.

İlk olarak Ocak faaliyetleri hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cemil Gündüz; “Türkiye’nin 76 ilinde olduğu gibi Muğla’da da eğitim ve sosyal faaliyetlerini de tüm hızıyla devam etmekte. Teşkilatlarımızın ana gövdesi lise ve üniversite teşkilatları oluşturmakta. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitemizde yaklaşık 13 fakültede temsilciklerimiz, fakülte başkanlarımız, yüksekokul başkanlarımız en iyi şekilde teşkilatlanma faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bu faaliyetlerde haftalık seminerler, toplantılar, hafta sonları ÖSS’ye hazırlanan liseli arkadaşlarımız için düzenlenen kurslar, geziler, sosyal faaliyetler, bağlama, gitar, fotoğrafçılık kursları gibi etkinliklerimizde arkadaşlarımıza yararlı olmaya çalışıyoruz. Amacımız bu etkinliklerle arkadaşlarımızı kötü ortamlardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Bizlere maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Menteşe İlçe Başkanı Şevket Tokur yaptığı konuşmada; “Ülkü ocaklarının benim için yeri çok farklı. MHP’nin bir neferi olmaktan ve ülkücü olmaktan her zaman gurur duydum. Ülkenin durumu açıkça ortadır. Sağ olsun, sol olsun, hangi partiden olursa olsun herkesin kabul ettiği tek bir şey vardır. O da bu ülkenin tek çaresi MHP ve ülkü ocaklarıdır. Köylerimizden başlamak üzere her yeri adım adım gezerek çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ediyoruz. Ben siyasetçi değil, ülkücüyüm. Ülkü ocaklarında yetişmiş biri olarak yalan söylersem ülkücü durumumu zarar vermiş olurum. Benden yalan beklemeyin. Ülkü ocakları hem Muğla’da hem Türkiye’de bizi çok güzel temsil etmektedir. Bizlerde her zaman ülkü ocaklarının yanındayız. Birlikte hareket etmeye hazırız” diye konuştu.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.