Toksöz, köy gezilerini sürdürüyor

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, Yatağan’da hizmet devrimi yapmaya kararlı olduklarını belirtti.AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, Yatağan’da hizmet devrimi yapmaya kararlı olduklarını...

Toksöz, köy gezilerini sürdürüyor

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, Yatağan’da hizmet devrimi yapmaya kararlı olduklarını belirtti.

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, Yatağan’da hizmet devrimi yapmaya kararlı olduklarını belirterek, mahalle ve köy gezilerinde halkın büyük ilgisi ile karşılaştıklarını, ancak bazı kesimlerin, bu durumu çarpıtarak farklı söylentiler çıkartmalarının panik havasında olduklarının bir göstergesi olduğunu söyledi. Toksöz, “halka rağmen, yaygarayla, kavgayla, asılsız haberlerle, içi boş projelerle, göz boyamalarla ve çamur at izi kalsınlarla kaybedecek bir beş yılımız daha yok. Ayrıca belediyede çalışan kardeşlerimizin iş güvencelerinin teminatı bizzat bizleriz, hepimiz bu memleketin çocuklarıyız, insanların ekmekleri ile kimsenin oynamasına ne göz yumarız, nede izin veririz” dedi.

Hazırlanan projelerle artık Yatağan’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, köy ve beldelerle birlikte halkın hak ettiği hizmeti alacağını, devrimin halka hizmet etmeyle yapılabileceğini vurgulayan Toksöz, “Yatağan’da devrimi biz yaparız, devrim hizmet üretmekle olur, Yatağan’da hizmet devrimini biz yapacağız. Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Makam ve mevkiler gelip geçicidir, üstün ve kalıcı olan halka ve hakka hizmettir. Bizim davamız mevki değil, halka hizmet davasıdır. 'Küçük olsun, benim olsun' anlayışını bırakalım arık. Yatağanımız büyük olsun, hepimizin olsun dememiz gerekiyor. Kimsenin kimseyi kırmasını istemeyiz. Gönül kıran bizden değildir. Bizleri eleştirenler, kızanlar olabilir o kardeşlerime Eyvallah diyorum, eleştirileri başım gözüm üstüne. Ama şunu bilsinler ki bize ulaşan, güvenen kimsenin hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğiz. Oturduğu yerden şahsi çıkar ve hırsları için dayatanlara adaylık sürecinin başından itibaren söylediğimiz tek laf var hizmetin âmâsı, şusu busu olmaz! Bu gün sadece iki seçenek var ya halkın yanında olursunuz, ya da şahsi çıkar ve isteklerinizle baş başa kalırsınız. Yatağanda başta partililerimiz olmak üzere, bu dakikadan itibaren hiç kimsenin ama hiç kimsenin herhangi bir konuşmanın ya da sosyal medyada yapılmaya çalışılan tartışmanın bir parçası olmamasını rica ediyorum. Bizim işimiz ve hedefimiz bellidir. Yaygarayla, kavgayla, göz boyama ile kaybedecek bir beş yılımız daha yok. Demokrasilerde en büyük cevap halkın cevabıdır. Sizler ve bizler en iyi cevabı sandıkta vereceğiz. Biz sizden aldığımız güçle halkın iktidarıyla aramıza konulan, aşılmaz denilen engelleri bir bir kaldırıyoruz. Sevgili Yatağanlılar, bizim hedefimiz, Yatağan Belediyesi’ni kazanmakla beraber, insanımızı kazanmak, gönülleri kazanmak, hizmet üretmek, iş üretmek, değer üretmek, yeni yatırım imkânları üretmek, gençlerimize yeni iş sahaları açmak ve ilçemizi mahalle statüsüne dönüşen belde ve köyleri ile birlikte modern bir kent olarak dizayn etmek. Biz bu amaçlarla yola çıktık, bu anlayışla yolculuğumuza devam edeceğiz. Yatağan, sizlerle güçlü. Biz, Yatağanımıza hizmet için varız. Biz, Yatağan sevdalısıyız. Biz, birlikte güçlüyüz. Yolumuz açık olsun" diye konuştu.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.