Toksöz, Karantinada, Ekipleri Sahada

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, tedbir amaçlı karantinadayken belediye ekipleri çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.Mustafa AKTAŞYatağan Belediye Başkan Mustafa Toksöz, geçen hafta gerçekleştirdiği bir toplantıda,...

Toksöz, Karantinada, Ekipleri Sahada

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, tedbir amaçlı karantinadayken belediye ekipleri çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

Mustafa AKTAŞ

Yatağan Belediye Başkan Mustafa Toksöz, geçen hafta gerçekleştirdiği bir toplantıda, katılımcılardan birinin pozitif çıkan testi üzerine 14 günlük önlem amaçlı karantinaya girmişti. Toksöz’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı İsmail Kaya ve Zabıta Amiri Birol Güler de halen karantinada bulunuyor.

Belediyenin yönetim kadrosu, evlerinde karantinada olmasına rağmen belediye ekiplerinin çalışmalarına ara vermeksizin devam ettiği gözlendi.

Belediye ekiplerinin, Deştin, Alaşar, Cazkırlar, Yeni Mahalle ve Kadıköy Mahalleleri’ ndeki çalışmaları, yoğun bir tempoda sürüyor.

Başkan Toksöz, ekiplerinin çalışması ile ilgili olarak, “Tedbir amaçlı bir haftadır karantinadayız. Çok şükür şuan için sağlık durumumuz iyi. Karantina nedeniyle evde olmamıza rağmen çalışmaları anbean takip ediyoruz. Ekiplerimiz sahada. Belediyemiz Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz tarafından Deştin, Alaşar ve Cazkırlar Mahalleleri’nde kilitli parke taşı çalışmaları devam ederken Yeni Mahalle‘de bulunan su isale hattı çalışmaları da yine belediyemiz ekiplerince sürdürülüyor. Kadıköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesisin yemekhane, bulaşıkhane ve tuvalet yapımı işlemleri devam etmektedir.” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.