TOKSÖZ, İŞÇİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

MUSTAFA AKTAŞYatağan Belediye Başkanı Mustafa Toköz, işçilerin bayramı Arife günü konuşma yaparak kutladı. Toksöz, “Biz, hep beraber bir aileyiz” dedi.Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  Ramazan bayramı öncesi...

TOKSÖZ, İŞÇİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toköz, işçilerin bayramı Arife günü konuşma yaparak kutladı. Toksöz, “Biz, hep beraber bir aileyiz” dedi.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  Ramazan bayramı öncesi arife günü işçilerle Belediye binası yanında bir araya gelerek işçilerin bayramını kutladı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz burada yaptığı konuşmada, “Biz hep beraber bir aileyiz, birimizin derdi hepimizin derdi. Bilindiği üzere bu yıl pandemi dolaysıyla, tokalaşma, öpüşme, yakın temas yok,  Önemli olan sağlıklı kalarak bu sıkıntılı dönemi atlatmak.  Bugün burada sendikamız ile birlikte bayramınızı kutluyor, ileriki yıllarda yine hep beraber bayram kutlayacağımız günlerin gelmesi dileğiyle,  nice bayramlar diliyorum. Herkese hayırlı bayramlar hatasız kazasız günler diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.