TOKSÖZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

MUSTAFA AKTAŞYatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.‘Yatağan değişecek’ sloganı ile göreve gelen Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, fırsat...

TOKSÖZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

‘Yatağan değişecek’ sloganı ile göreve gelen Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, fırsat buldukça ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki belediye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip ediyor. Birçok mahallede yürütülen çalışmalarda yer alan ekiplerle görüşen Toksöz, mahalle sakinlerinin de taleplerini dinliyor. Yatağan Belediyesi ekiplerinin Yayla Mahallesi’ndeki çok amaçlı sosyal tesis alanı çevresi yapımı ve istinat duvarı yapım işini, Katrancı Mahallesi’ndeki halı saha yapım işini, Kavak Mahallesi’ndeki halı saha ve açık pazar yeri çalışmalarını inceleyen Toksöz, mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Toksöz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok mahallemizin ihtiyaçlarını tamamladık. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor ve bir -bir mahallelerimizin eksikliklerini gideriyoruz. İlçe merkeziyle kırsalıyla aciliyet durumuna göre hedeflediğimiz projelerimiz hayata geçmeye devam ediyor. Fırsat buldukça bu çalışmaları yerinde inceliyorum ve mahalle muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla görüşüyorum. Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek, hizmetlerimizi ona göre hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.