TOKSÖZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, düzenlenen bir açık hava toplantısı ile Yatağan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.AK Parti Yatağan İlçe Teşkilatı'nda Mustafa Toksöz, Yatağan Belediye...

TOKSÖZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, düzenlenen bir açık hava toplantısı ile Yatağan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Yatağan İlçe Teşkilatı'nda Mustafa Toksöz, Yatağan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.AK Parti Yatağan İlçe Binası önünde adaylık açıklama törene AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Mustafa Kurtulmuşlu, Mestan Yayman, aday adaylığı konusunda Muğla’da istişarelerde bulunan Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Ömer Bülent Arslan, Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Vildan Şahan, Ula Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Tavas, Yatağan Belediye Başkan Adayı Salih Özen ile yaklaşık 2 bin partili katıldı. Mustafa Toksöz’ü aday adaylığı açıklamasında eşi Ümmühan ve kızı Türkan Toksöz de yalnız bırakmadı.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sloganı ile yolan çıkan AK Parti Yatağan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toksöz; “5 yıl ak parti ilçe başkanı olarak görev yaptım. Bu sürede kapım her zaman herkese açık oldu. Allah nasip ederse belediye başkanı olduğumuzda da kapımız herkese açık olacak. İnsanlarımızın sevinçlerinde ve üzüntülerinde hep beraber olduk, bundan sonra da hep beraber olacağız.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Bizim dışımızda Yatağan için yapılması gereken her şeyde yardımcı olduk. 20 yıldır Yatağan’a hizmet ettik. Bunlara dayanarak Yatağan’ın sorunlarını da çözümlerini de biliyoruz. 2014 seçimlerinde 39 köyü, 5 beldesi birde merkezi ile hizmet bekleyen Yatağan’da değişime, gelişime talibiz. Genç ve çalışkan bir kadro ile sorunları çözeceğiz. Biz seçimleri Yatağan merkez ve mahalleleri olarak değerlendiriyoruz. Yatağan merkezimin yıllarca hizmet alamamış sürekli geriye gitmiştir. Modern dünyada ne varsa tüm köylerimizde de onları getirmek bizim görevimizdir. Biz Yatağan’ı seviyoruz, burada doğduk, burada yaşıyoruz, Allah nasip ederse burada yaşamaya devam edeceğiz. Amacımız memleketimize hizmet etmektir. Marka bir şehir yaratmaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.