TOKİ yolları düzenleniyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kötekli Mahallesine bağlı TOKİ yerleşkesinin bulunduğu bölgede yol yapım ile hasar gören bordör taşlarını onararak, yenileme çalışmalarına devam ediyorlar.Çalışmalar...

TOKİ yolları düzenleniyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kötekli Mahallesine bağlı TOKİ yerleşkesinin bulunduğu bölgede yol yapım ile hasar gören bordör taşlarını onararak, yenileme çalışmalarına devam ediyorlar.

Çalışmalar kapsamında ekipler tarafından TOKİ’ye ulaşım sağlanan 50. Cadde üzerinde, 200 metrekare yaya kaldırımı ve 200 metrekare yol genişletme çalışması yapıldı. Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu yanında Bin 500 metrekare alana da kilit parke taşı döşeme çalışması devam ediyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi sorumluluk sahasında bulunan bölgelerde ki çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Başkan Gümüş, “Hizmet için çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın yaşam konforunu arttırmak için tüm birimlerimizle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda TOKİ bölgemizdeki yol yapım çalışmalarının bir kısmı tamamlandı. Bir kısmıysa devam ediyor. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın daha güvenli, konforlu ve modern yollara sahip olmaları” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.