Tokat’tan miting gibi açılış

Milas Belediye Başkanı ve CHP Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat, seçim bürosu açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.Milas Belediye Başkanı ve CHP Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat, seçim bürosu...

Tokat’tan miting gibi açılış

Milas Belediye Başkanı ve CHP Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat, seçim bürosu açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Milas Belediye Başkanı ve CHP Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat, seçim bürosu açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Menteşe Caddesi’ndeki seçim bürosu açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın, ilçedeki çeşitli STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, kalabalığı işaret ederek CHP’nin Milas’ta güçlü olduğunu bu güç ve coşkunun ülke geneline yayılması gerektiğini söyledi. Başkan Tokat’a destek için Milas’ta olduklarını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Batum, CHP’nin 30 Mart akşamı Muğla’da ve Milas’ta yüzde 65’leri göreceğini belirtti.

Eşi ve kızıyla birlikte kalabalığı selamlayan Başkan Tokat, görevde oldukları süre boyunca hizmet götürürken ayrım yapmadıklarının altını çizdi. Şehir merkezinin dışında kısıtlı bütçeye rağmen köylere de hizmet götürdüklerini dile getiren Tokat, seçimi kazanarak edindikleri tecrübeyle ve belediyeye ayrılacak bütçeyle kat kat fazla hizmet vereceklerinin sözünü verdi. Tokat; "2009 yılında Milas halkı merkez 13 mahallesini yönetmek için bize yetki verdi. Ancak bize verilen görev alanı içindeki mahallelerle ilgili arkadaşlarımızla yaptığımız çalışma ve programlar ve projelerle kronik hale gelmiş çalışmalara el attık. İlçemiz için ne gerekiyorsa bunları planlamaya çalıştık. Önümüzdeki süreçte de bu şehri daha ileriye götürmek için yine aynı gayret içerisinde olacağız. Bu sürede haklı ve haksız eleştiri aldık. Bu eleştirilerin olumlu katkılar vereceğini düşündük ve kendimize bir pay çıkardık. Toplumun her kesimiyle uyum içerisinde çalışmaya özen gösterdik. İlçemiz bu sürede güzel bir ivme kazandı. Geleceğe güzel bir umutla bakıyoruz. Bu dönem birçok ilklerin yaşandığı dönem oldu. Daha seçimler yapılmadan 132 mahalleye eşit hizmet götüren bir belediyeyiz. Bu kolay değildir. Bir alt yapı ve dayanak olmadan bunun altında kalkabilmek kolay değildir. Özellikle köylülerimizden muhtarlarımızdan gördüğümüz olumlu yaklaşım bize moral olmuştur. Tüm siyasi partilere seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Herkes bir medeni cesaret ortaya koymuştur ve hizmet yarışı içindedir. Beş yıllık süreçte sadece şehir yönetimi anlamında değil köy yönetimi anlamında da önemli bir deneyim kazandık. Görev süresi içerisinde edindiğimiz tecrübelerle bu yükün altında kalkabilecek vizyonlu ve tecrübeli aday Muhammet Tokat’tır” dedi.

Birlik çağrısı yaptı

Vatandaşların oy kullanırken vicdanlı olmalarını isteyen Başkan Tokat; “Bizim seçim sürecinde Fevzi Topuzlara da ihtiyacımız var Barış Saylaklara da ihtiyacımız var Akın Üstündağlara da ihtiyacımız var” diyerek herkese birlik çağrısında bulundu. Tokat; “Bir vicdanımızı ve bir de aklımızı dinleyeceğiz. Sandığa girerken siyasi kriterler ortaya koymayın. Sizin vicdanınıza sormanız gereken soru şudur; benim uzattığım eli kim tutacaktır? Sorunlarımıza kim çare olacaktır? Bu yükün altında kalkabilecek babayiğit kimdir? Bütün bu sorulara yanıt vererek oyunuzu ona göre kullanın. Bu meydanlardaki tablo gösteriyor ki yerel seçimleri Muğla Büyükşehir’de de Milas’ta da Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak. İlçeden büyük şehre giderken büyük şehir pastasından bu ilçeye en büyük pastayı nasıl alırız bunun mücadelesi içinde olacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.