Tokat, mahalle toplantılarını sürdürüyor

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle toplantıları Şevketiye Mahallesi ile devam etti.Toplantıda Şevketiye mahallesinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Milas Belediye Başkanı Muhammet...

Tokat, mahalle toplantılarını sürdürüyor

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle toplantıları Şevketiye Mahallesi ile devam etti.

Toplantıda Şevketiye mahallesinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaptıkları çalışmalar sonucunda Milaslılara hizmet verecek aş evi ve yaşlı bakım evini hizmete sunmak üzere olduklarını söyledi.

Tokat, mahalle sınırları içinde bulunan ve geçmişte halı saha olarak kullanılan alanında spor kompleksi olarak projelerinin hazırlandığını; burada, voleybol ve basketbol sahaları, yüzme havuzu, fitness Salonu, Hamamı ve bunlara ilave olarak da Buz Pateni pistinin yapılacağını kaydetti.

İlçedeki yeşil alanların sayısını artırmak için çalışmaların son hızıyla devam ettiğini ifade eden belediye Başkanı Tokat, bir ilçedeki yeşil alan sayısının çokluğunun o ilçenin gelişmişliğini gösterdiğini söyledi.

İlçedeki alt yapı çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Alt yapı zor ve zahmetli bir iş ancak ilçemizin geleceği için çok önemli. Vatandaşlarımız sıkıntı yaşıyor ama onlardan sabır göstermelerini istiyoruz. Bizlerde gelen tüm eleştirilere göğüs gereceğiz. Çünkü tek amacımız daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak. Mahalle toplantılarımızı tamamladıktan sonra geniş katılımlı bir şekilde planladığımız toplantıyla ilçe halkımıza alt yapı ile bilgiler vereceğiz ve çalışmaların nasıl devam edeceğini aktararak bilgilendirmede bulunacağız” dedi.

Tokat, ayrıca mahalle sakinlerinin sorularını cevaplarken istek ve şikayetlerini de dinledi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.