Tokat, İTÜ öğrencilerini ağırlardı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerine ilçe hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 36 öğrenci Doç. Dr. Zeynep...

Tokat, İTÜ öğrencilerini ağırlardı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerine ilçe hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 36 öğrenci Doç. Dr. Zeynep Günay, Prof. Dr. Hale Çıracı ve 7 eğitmenle birlikte bir dizi çalışma gerçekleştirmek adına Milas’a geldi. Çalışmalar kapsamında Pazar gününe kadar Milas’ta kalacak öğrenciler ve eğitmenleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu’nda ziyaret etti.

Milas’a kendi alanlarında tasarım ve final ödevlerini yapmak için geldiklerini belirten öğrenciler Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ettiler.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise İTÜ’yü Milas’ta misafir etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aktardı. Milas’ta hazırladıkları ve uygulamaya koydukları projelerle ilçenin parlayan bir yıldız olmaya aday duruma geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yaklaşık olarak bir saat süren bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı Muhammet Tokat, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.