Tokat bütün ziyaretleri kabul etti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın dünkü programında kendisini ziyaret etmek isteyen kurum,kuruluş ve kişiler vardı.Öğleden sonra gerçekleşen ziyaret programlarında sırasıyla Milas Kent Konseyi,Merkez Orta Okulu ve Türk...

Tokat bütün ziyaretleri kabul etti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın dünkü programında kendisini ziyaret etmek isteyen kurum,kuruluş ve kişiler vardı.

Öğleden sonra gerçekleşen ziyaret programlarında sırasıyla Milas Kent Konseyi,Merkez Orta Okulu ve Türk Rack Müziğinin güçlü yorumcusu Özlem Tekin Başkan Tokat’ı makamında ziyaret ettiler.

İlk ziyareti Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Özay Sabancı,Coşkun Efendioğlu,Mehmet Nergiz, Meliha Tekin,Kazım Bayındır ve aynı zamanda Kent Konseyi Genel Sekreteri’de olan Başkan Yardımcısı Zeynep Mat gerçekleştirdi.Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda tekrar göreve gelen Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük ziyaret esnasında Başkan Tokat’a verdiği destekten ötürü teşekkür ederek planladıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardı.Ziyaret için Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri’ne teşekkür eden Başkan Tokat yeni dönemde yapacakları çalışmalar için başarı diledi.

İkinci ziyaret Merkez Orta Okulu Beden öğretmeni Yavuz Doğan ve öğrencilerden geldi.Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Çocuk oyunları 7. Türkiye Şampiyonasında mendil kapmaca oyununda Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösteren Merkez Orta Okulu öğrencileri Başkan Tokat’a kazandıkları kupayı getirdi.Minik sporcuları tebrik eden Tokat ileriki süreçte katılacakları yarışmalarda başarılı olmalarını diledi.

Son ziyareti ise Türk Rock Müziğinin güçlü yorumcusu Özlem Tekin gerçekleştirdi. Uzun süredir Bodrum’un Gündoğan mahallesinde ikamet eden Tekin, Başkan Tokat’a Milas’ta satın aldığı arazide yapmayı planladığı çalışmaları aktardı.Tekin’i Milas’ta görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat ziyaret için de teşekkür etti.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.