Tokat, başkanlığını perçinledi

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre yüzde 50 oy bandına ulaşarak belediye başkanlığını ilan eden Muhammet Tokat, yaptığı konuşmada Milas halkına teşekkür etti.2014 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin ardından açıklanan...

Tokat, başkanlığını perçinledi

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre yüzde 50 oy bandına ulaşarak belediye başkanlığını ilan eden Muhammet Tokat, yaptığı konuşmada Milas halkına teşekkür etti.

2014 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin ardından açıklanan resmi olmayan sonuçlara göre; Milas Belediye Başkanlığını CHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat kazandı. Rakiplerini büyük bir farkla geride bırakan Muhammet Tokat, oy oranını yüzde 50 bandına çekerek tarihi bir başarıya imza attı. Seçim başarısını kutlama etkinliklerinde halkla seslenerek geçiren Tokat, yaptığı konuşmada herkesin belediye başkanı olduğunu vurguladı ve Milas halkına teşekkür etti.

Milas’ta sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimi ardından belediye başkan adayları ve partililer seçim sonuçlarını heyecanla bekledi. Sandıkların açılmaya başlamasından sonra CHP Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat, başkanlığını ilan etti.

Daha sonra seçim bürosundan hareket eden partililer, kortej ve sloganlar eşliğinde Atapark’a yürüdü. Atapark’ta düzenlenen kutlama etkinliklerinde Pusula müzik gurubunun konseriyle zafer sevinci havai fişek gösterileriyle devam etti.

Kutlamalar için hazırlanan platformdan meclis üyeleri ve ailesi ile birlikte halkı selamlayan Tokat, burada yaptığı konuşmada herkesin belediye başkanı olduğunun altını çizdi. Tokat, halka seslendiği konuşmasında; “Biraz önce eşim ve çocuklarım ile beraber sonucu beklemek için bir ortamdaydık. 2009’dan bu yana sanki 5 yıl geçmemiş gibi… Sanki daha 2009’un sonuçlarını bekliyormuşuz gibi bir ortamımız vardı. Ama şunu biliyorum ki hiç birimizin sizler gibi sonuçtan zerre kadar bir kuşkusu yoktu. Çünkü şuanda sahnede olan ya da olamayan ya da şuan sahnenin önünde olan birçok insan çok mücadele etti. Hep beraber dedik ki biz çok büyük ve coşkulu bir aileyiz. Ben 20 yıl Milas’ta avukatlık yaptım. 5 yıl belediye başkanlığı yaptım ve bu süreçte yine karşınıza çıktım. Yani Milas’ta 25 yılımı geçirdim.” dedi.

“Milas her yere mesajını verdi”

Seçim sonuçlarının henüz tam olarak açıklanmamış olmasına rağmen Milas’ın her yere gereken mesajı gönderdiğini ifade eden Tokat, “ Milas’ın belediye başkanlığı makamı hiçbir zaman boş kalmaz. Bu akşam burada bir sahne kurulmuş, bu insanlar toplanmış mutlaka konuşulacak bir adam bulunur. Ama şu bulunmaz! Ben cumhuriyetin, Atatürk’ün bir evladıyım. ‘Ben dürüstlüğün bir simgesiyim ve ben Milas’ı çağdaş bir yere getirmek için sizlerle yola çıkmışım’ diyen bir adam bulunmazÖnümüzdeki beş yıl içerisinde sizlerle beraber karşılıklı iyi niyet, dayanışma ve çalışma gayreti içerisinde bir beş yıl geçirmek dileğiyle, ben ve arkadaşlarım adına Milas halkına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.