TOÇ BİR-SEN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Muğla Şube Başkanlığı İl Divan Toplantısı TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları Zekeriya Yazıcı ve Harun Sarıdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.Muğla...

TOÇ BİR-SEN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Muğla Şube Başkanlığı İl Divan Toplantısı TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları Zekeriya Yazıcı ve Harun Sarıdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Muğla TOÇ BİR-SEN İl Divan Toplantısı öncesinde TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları, Muğla Şube yönetiminin eşliğinde ilk olarak Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü, Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Muğla Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. Heyet ardında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Muğla Orman İşletme Müdürlüğü ve Yılanlı Orman işletme Müdürlüklerine ziyarette bulundu.

Önce Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak’ı ardından Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak’ı makamında ziyaret ederek, yaşanan yangınlardan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Sahada yaşanan sorunların çözümü noktasında istişareler yapıldı.

Akabinde işyeri temsilcileri ve komisyon başkanları ile bir araya gelerek İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. MEMUR-SEN İl Başkanı ve aynı zamanda TOÇ BİR-SEN Şube Başkanı Adem Köseoğlu, Genel Başkan Yardımcılarını Muğla’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

MEMUR-SEN olarak her kazanım için mücadele edildiğini ifade eden Köseoğlu, sahada mücadelenin devam edeceğini, memur için atılan her adımın yanında olduklarını ve sorunların takipçisi olarak çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Köseoğlu, iş yeri temsilcileriyle istişarede bulunarak İl Divan Toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplu sözleşmede elde edinilen kazanımlar hakkında sahada bilgi veren Genel Başkan Yardımcıları Yazıcı ve Sarıdoğan sorunları dinledi.

Yaşanan ekonomik krizden herkesin olumsuz etkilendiğini ve yapılan zamların ateşi aldığını lakin közü söndürmeyeceğini ifade ettiler.

Toplu sözleşme masasında elde edinilen mesleki kazanımlar hakkında bilgi vererek,  bir nebze olsun Tarım-Orman çalışanlarına yönelik yapılan iyileştirmelerin memurları rahatlatacağını ifade etti. Her konuda sorunların takipçisi olduklarını ifade ederek, memura seyyanen zammın gerekliliğine değinildi. İşyeri temsilcilerinin talep ve önerileri üzerine istişareler yapılarak İl Divanı tamamlandı.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.