TKİ’de iş kazası: 1 ölü

Son günlerde ülke genelinde sık sık rastlanan iş kazalarına bir yenisi de Yatağan’da eklendi.Yatağan  TKİ’de (Türkiye Kömür İşletmeleri) meydana gelen iş kazasında; iş yerinden emekli olduktan sonra taşeron firmada...

TKİ’de iş kazası: 1 ölü

Son günlerde ülke genelinde sık sık rastlanan iş kazalarına bir yenisi de Yatağan’da eklendi.

Yatağan  TKİ’de (Türkiye Kömür İşletmeleri) meydana gelen iş kazasında; iş yerinden emekli olduktan sonra taşeron firmada çalışmaya devam eden 55 yaşındaki emekli kepçe operatörü kömür yüklü kamyonun altında kalarak yaşamını yitirdi.

Olay dün saat 13.00 sularında Yatağan Termik Santraline kömür sağlayan GELİ’ye ait kömür stok sahasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; GELİ’de kepçe operatörü olarak uzun yıllar çalıştıktan sonra emekliye ayrılan ve ardından taşeron firmada kepçe operatörü olarak çalışmaya devam eden 55 yaşındaki 3 çocuk babası Cemal Demir Stok sahasında, taşeron firmaya ait R.K. kontrolündeki 48 YS 141 plakalı kömür yüklü kamyonun altında kalarak yaşamını yitirdi.

Olay mahallinde Jandarma tarafından güvenlik önlemi alınırken, Yatağan Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerini incelemesinin ardından da olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.