Tiyatronun korkulukları söküldü

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Bodrum Antik Tiyatro karşısına konulan korkuluklar Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un girişimleriyle kaldırıldı.Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,...

Tiyatronun korkulukları söküldü

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Bodrum Antik Tiyatro karşısına konulan korkuluklar Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un girişimleriyle kaldırıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, görüntüsüyle Bodrum Halkının büyük tepkisini çeken ve Bodrum’u simgeleyen manzarayı engelleyen Antik Tiyatro önündeki korkuluklar için geçtiğimiz günlerde Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile görüşmeler yapmış ve korkulukların kaldırılacağının müjdesini vermişti.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Antik Tiyatro önündeki korkulukları sökerek Bodrum Kalesi ve Bodrum Limanı’nın eşsiz görüntüsünün yeniden ortaya çıkmasını sağladı.

Bodrum Kalesi ve Bodrum Limanı’nın en iyi seyredildiği Antik Tiyatro’nun önündeki alan, Bodrum hatırası olarak fotoğraf çektirilecek çok önemli bir nokta olması nedeniyle yerli ve yabancı turistlerle yeni evlenen çiftlerin en çok rağbet ettiği yer olarak biliniyor.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.