Tiryakiler Jandarma’yı bile şaşırttı

Marmaris’te uyuşturucu ve alkol kullanan 3 kişi odanın içine sera amaçlı kurdukları çadırda kenevir bitkisi ve alkol imal etmişler. Eve baskın düzenleyen jandarma ekipleri gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını...

Tiryakiler Jandarma’yı bile şaşırttı

Marmaris’te uyuşturucu ve alkol kullanan 3 kişi odanın içine sera amaçlı kurdukları çadırda kenevir bitkisi ve alkol imal etmişler. Eve baskın düzenleyen jandarma ekipleri gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, jandarma ekipleri ihbar üzerine geldikleri evde, oda içine kurulan çadırların içinde 70 adet Hint keneviri ele geçirdi. Şahısların evde alkol imalathanesi de kurarak içki ürettikleri belirlendi. Olayla ilgili ifadesi alınan 3 kişi serbest kaldı.

Olay İlçeye , 30 kilometre uzaklıktaki Turgut mahallesinde orman içindeki bir evde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 6 ay önce İstanbul’dan Marmaris’e gelen M.Ö(40, Ş.A(48) ve R.I(42) Turgut mahallesinde orman içinde bir ev kiraladılar. Köylüler, durumlarından şüphelendikleri kişileri Hisarönü jandarmaya ihbar etti. Söz konusu eve giden Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, evin içine çadır kurulan çadır ve bu çadırın içinde Hint keneviri yetiştirmek için aydınlatma ve nem cihazlarıyla karşılaştı. Ekipler ayrıca evde aynı zamanda küçük bir içki imalathanesi de tespit etti. Evde Hollanda’dan özel getirtilen Hint keneviri ve tohumlarıyla bir miktar kaçak alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen zanlıların, alkol ve Hint kenevirini kendileri içmek için yetiştirdiklerini, ticaretini yapmadıklarını söyledikleri öğrenildi. Zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, evdeki, düzeneklere el konuldu, alkol ve Hint kenevirleri ise imha edildi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.