Tırnakçı çocuklar yakalandı

Ortaca'da yaşları küçük 4 kişi tırnakçılık denilen yöntemle halkı dolandırdığı gerekçesiyle göz altına alındı.Olay, bir polisin fark etmesi sonucu ortaya çıktı. Ortaca'da bir markete giren bir kişi market sahibini tırnakçılık...

Tırnakçı çocuklar yakalandı

Ortaca'da yaşları küçük 4 kişi tırnakçılık denilen yöntemle halkı dolandırdığı gerekçesiyle göz altına alındı.

Olay, bir polisin fark etmesi sonucu ortaya çıktı. Ortaca'da bir markete giren bir kişi market sahibini tırnakçılık yöntemi ile dolandırdı. O sırada markette bulunan polisin durumu fark etmesi üzerine şahsa yönelik takip başladı. Yapılan çalışma sonucu 1'i erkek 4'ü küçük yaştaki bayan olmak üzere 5 kişi göz altına alındı. Göz altına alınan erkek zanlı sorgusunun ardından serbest bırakılırken, N.P. (9), D.P.(15), N.M. (12) ve D.M. (13) göz altına alındı. Gözaltına alınan zanlılardan D.M.'nin daha önce de dolandırıcılık başta olmak üzere çeşitli suçlardan 60'ın üzerinde sabıkasının olduğu öğrenildi.

Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve savcılığa sevk edilirken market, benzin istasyonu ve kasapta tırnakçılık yaptığı iddia ediliyor.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.