Tır şoförü yanarak can verdi

Milas ilçesinde seyir halindeki gıda yüklü TIR'da meydana gelen yangında aracın içindeki şoför hayatını kaybetti.Kaza, dün sabah saatlerinde Milas-Yatağan karayolu güzergahında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gıda firmasına...

Tır şoförü yanarak can verdi

Milas ilçesinde seyir halindeki gıda yüklü TIR'da meydana gelen yangında aracın içindeki şoför hayatını kaybetti.

Kaza, dün sabah saatlerinde Milas-Yatağan karayolu güzergahında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gıda firmasına ait 35 HA 8141 plakalı Osman Aydın adına kayıtlı TIR, bilinmeyen bir nedenle hareket halindeyken aniden alev aldı. Alevler birden bütün aracı kapladı. Bu sırada seyir halinde olan tır bariyerlere çarparak durabildi. Aniden bütün aracı kaplayan alevlerden kurtulamayan sürücü tırın içinde yanarak feci şekilde can verdi.

Alev topuna dönen tır olay yerine gelen 3 itfaiye aracı ile güçlükle söndürülürken yol trafiğe kapatıldı. Yangının söndürülmesi sonucu korkunç manzara ortaya çıktı. Tır ve dorsesi adeta yok olma noktası gelirken şoför mahallindeki sürücü sağlık ekipleri ve itfaiyeciler tarafından çıkarıldı. Henüz kimliği tespit edilemeyen tır şoförünün cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, şoförün kimliğinin belirlenmesi ile ilgili çalışmalar ve soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.