Tır şarampole devrildi

Köyceğiz ilçesinde su yüklü tırın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.Fethiye-Muğla karayolu üzeri Köyceğiz Döğüşbelen Mahallesi mevkisinde, Muğla istikametinde seyreden Şehmun Temel (52) yönetimindeki 42 VL 341 plakalı tır,...

Tır şarampole devrildi

Köyceğiz ilçesinde su yüklü tırın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Fethiye-Muğla karayolu üzeri Köyceğiz Döğüşbelen Mahallesi mevkisinde, Muğla istikametinde seyreden Şehmun Temel (52) yönetimindeki 42 VL 341 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Köyceğiz, Ortaca İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından sürücü Şehmun Temel, araçtan çıkarıldı ve daha sonra Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Temel, buradaki ilk müdahalesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevkedildi.

Aracın 15 dakika önce Köyceğiz’de bulunan depolarından yük alarak yola çıktığını söyleyen su firması temsilcisi Çağlayan Balkan; “2 gündür bizim parkımızda yük bekleyen bir araçtı. Şoförde ya da araçta herhangi bir problem yoktu. Uyumuş olabileceğini düşünmüyorum. Muhtemelen aracı kaydırdı. ’’ dedi.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.