Tır keçi sürüsüne daldı

Fethiye ilçesinde aniden karayoluna çıkan keçi sürüsüne TIR'ın çarpması sonucu 30 keçi telef olurken; çok sayıda küçükbaş hayvan ise yaralandı.Kaza, dün gece saatlerinde Fethiye'nin Karaçulha beldesi Çırpı mevkiinde meydana...

Tır keçi sürüsüne daldı

Fethiye ilçesinde aniden karayoluna çıkan keçi sürüsüne TIR'ın çarpması sonucu 30 keçi telef olurken; çok sayıda küçükbaş hayvan ise yaralandı.

Kaza, dün gece saatlerinde Fethiye'nin Karaçulha beldesi Çırpı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya'dan Fethiye istikametine gitmekte olan Semih Üçyıldız yönetimindeki 31 ACB 68 plakalı TIR, aniden karayolunun karşısına geçmeye çalışan keçi sürüsüne daldı. Yaklaşık 30 keçinin telef olduğu kazadan, bazı koyun ve keçiler yaralı olarak kurtulurken kara yoluna savrulan keçiler, belediye görevlileri ve çevredekiler tarafından yol kenarına alındı. Kan gölüne dönen karayolu, itfaiye ekipleri tarafından tazyikli suyla yıkandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatan jandarma, keçi ve koyun sürüsünün sahibini tespit etmek için çalışma başlattı.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.