THK Kurban Derisi alabilecek

THK Muğla Şube Başkanı Ünal Türkeş, bayramda isteyenlerin kurban derilerini THK bağışlayabileceklerini belirtti. Türkeş, “daha önce toplanan derilerden gelen gelirin yüzde 60’ı paydaş kuruluşlara dağıtılıyordu. Artık...

THK Kurban Derisi alabilecek

THK Muğla Şube Başkanı Ünal Türkeş, bayramda isteyenlerin kurban derilerini THK bağışlayabileceklerini belirtti. Türkeş, “daha önce toplanan derilerden gelen gelirin yüzde 60’ı paydaş kuruluşlara dağıtılıyordu. Artık THK toplayacağı derilerden elde edeceği gelir tamamen kendisine kalacak” dedi.

THK Muğla Şube Başkanı Ünal Türkeş, bayramda kurban derilerinin toplanması konusunda açıklamalarda bulundu. Türkeş, şube binasında yaptığı basın açıklamasında kurban derilerinin daha önceki yıllarda olduğu gibi yine THK bağışlana bileceğini belirtti.

THK, yardım toplama faaliyetlerini yasaların kendisine verdiği yetki doğrultusunda önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda gönüllük esasına göre devam edeceğini söyleyen Şube Başkanı Türkeş, “THK uçakları yangın söndürme ve ormanları korumakta, yaralı ve hastalar için organ bağışında hasta nakillerinde kullanılmaktadır. THK uçak bakım, tamir onarım hizmetlerinde dışa bağımlılığı bitirmiştir. THK, yangın, deprem, sel felaketlerine uğramış çaresiz insanlarımızın yaralarını sarmaya çalışan bir kurumdur. Biz Muğlalı vatandaşlarımızdan yine THK güvenmelerini istiyoruz. Kurban derilerini kurumumuza bağışlayarak makbuz karşılığı her derinin alınacağını ve her makbuzun devletin önemli bir vergi kaynaklarından biri olduğunu bilinmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.