TFF’den halı saha açıklaması

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), medyada yer alan halı sahalar ve Coronavirüs kuralları ile ilgili haberler ile ilgisi olmadığını açıkladı.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), medyada, "Halı Saha Futbol Federasyonu Coronavirüsten...

TFF’den halı saha açıklaması

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), medyada yer alan halı sahalar ve Coronavirüs kuralları ile ilgili haberler ile ilgisi olmadığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), medyada, "Halı Saha Futbol Federasyonu Coronavirüsten dolayı tesislerde uygulanacak kuralları açıkladı" şeklinde haberlerin yer alması üzerine resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, haberi yalanladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nca resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama şöyle:

“Medyada, ‘Halı Saha Futbol Federasyonu Coronavirüsten dolayı tesislerde uygulanacak kuralları açıkladı’ şeklinde haberlerin yer aldığı görülmüştür. Medyaya açıklamada bulunan 'Halı Saha Futbol Federasyonu'nun Türkiye Futbol Federasyonu ile hiçbir bağı olmadığı gibi, bahsi geçen federasyonun halı saha özelinde veya genel olarak futbola ilişkin yasal ve düzenleyici herhangi bir hak ve yetkisi de bulunmamaktadır. Bu kuruluş hakkında yasal süreç devam etmektedir. Medyada yer alan bu tür haberlere itibar edilmemesi hususunu kamuoyunun bilgilerine önemle sunarız.”

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.