Tesislerde İş Sağlığı ve Güvenliği Önlemleri alınıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı gereğince personellerinin can güvenliğini korumak amacıyla arıtma tesislerinde iş güvenliği önlemlerini...

Tesislerde İş Sağlığı ve Güvenliği Önlemleri alınıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı gereğince personellerinin can güvenliğini korumak amacıyla arıtma tesislerinde iş güvenliği önlemlerini tamamlamaya devam ediyor.

Arıtma tesisleri ve terfi merkezlerinde kapalı alanlara yangına dayanıklı özellikte gaz ölçüm cihazlarının takılması, kirli havayı dışarı çıkarmak için fan sistemlerinin kurulması, tesislerin hepsine uyarı ve ikaz levhalarının asılması, düşme tehlikesi olan yerlere korkulukların yapılması, baret, gözlük, solunum seti, paraşüt tipi kemer vb. iş güvenliği ekipmanlarının temin edilmesi gibi bir takım iş güvenliği önlemleri alındı.

Bodrum ilçesindeki arıtma tesislerini inceleyen MUSKİ Tesisler Dairesi Başkanı Osman Ateş, Batı Bölgesi Şube Müdürü Kadriye Erkal Yıldırım’dan tesislerde alınan iş güvenliği önlemleri ile ilgili bilgiler aldı. Yıldırım, Daire Başkanı Ateş’e Batı Bölgesi’ndeki tesislerde iş güvenliği önlemlerinin büyük çoğunluğunun tamamlandığını, eksik işlerin çalışmalarında devam ettiğini belirtti.

Tesislerde alınan iş güvenliği önlemleri ile ilgili bilgiler veren Ülgen, “İl genelinde 28 tane aktif arıtma tesisimiz var. Batı ve Doğu bölgemizdeki bütün kapalı alanlar ile terfi merkezlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatınca gerekli önlemleri aldık. Bizim için önce can güvenliğidir. Bu yüzden de personellerimizin sağlıklı ve güvenilir ortamda çalışması için elimizden gelen imkânları sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.