Tesis çalışanları yaza “Merhaba” dedi 

MUSKİ Genel Müdürlüğü Arıtma Tesisi Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü personelleri yaza merhaba etkinliğinde bir araya geldi.Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı Arıtma Tesisleri...

Tesis çalışanları yaza “Merhaba” dedi 

MUSKİ Genel Müdürlüğü Arıtma Tesisi Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü personelleri yaza merhaba etkinliğinde bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü tarafından personellerin kaynaşması amacıyla, Mumcular İçme Suyu Arıtma Tesisi sosyal alanda yaza merhaba etkinliği düzenlendi.

Batı Bölgesi Şube Müdür Vekili Kadriye Erkal Yıldırım ve ekibinin organize ettiği yaza merhaba etkinliğine, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Tesisler Dairesi Başkanı Osman Ateş, daire başkanlığına bağlı müdürler, MUSKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler personelleri, idari ve teknik ekiplerden oluşan 174 personel katıldı.

Etkinlikte mangal başına geçen MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, personele köfte ikram ederken, çalışanlarla da tek tek sohbet ederek istek ve sıkıntılarını dinledi.

Etkinlik hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Bu etkinliğimizin amacı burada çalışan personellerimizi kaynaştırmak, onlara moral motivasyon depolamaktır. Çünkü personellerimiz mesai saati gözetmeden hafta sonu bile çalışıyor. Yoğun iş temposu arasında personelimizin dinlenme şansı bulduğu bu etkinliği birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmek bizi mutlu etti. Personellerimizin mutlu olmadığı yerde başarı gelmez. Bu etkinliklerimizin geleneksel hale geleceğini umuyorum” dedi.

Ülgen, etkinlik öncesi Mumcular İçme Suyu Arıtma Tesisini gezerek incelemelerde bulundu ve yapılacak olan yeni imalatlar hakkında Kadriye Erkal Yıldırım’dan bilgi aldı.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.