Terzibaşıoğlu: Hedefimiz yeni Türkiye

AK Parti 22. Dönem Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, 25. Dönem için de aday adaylığını açıklarken, “ Hedefimiz yeni Türkiye” dedi.AK Parti 22’nci dönem Muğla Milletvekili O. Seyfi Terzibaşıoğlu 7 Haziran seçimleri...

Terzibaşıoğlu: Hedefimiz yeni Türkiye

AK Parti 22. Dönem Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, 25. Dönem için de aday adaylığını açıklarken, “ Hedefimiz yeni Türkiye” dedi.

AK Parti 22’nci dönem Muğla Milletvekili O. Seyfi Terzibaşıoğlu 7 Haziran seçimleri öncesi Milletvekili aday adaylığını açıkladı. İl Binasında partililerin de katılımı ile aday adaylığını açıklayan Terzibaşıoğlu, yeni Türkiye’nin anayasasının hazırlanmasında ve oylanmasında görev almak istediğini açıkladı.

Terzibaşıoğlu yaptığı açıklamada, “Eğer partim ve genel merkez bu dönem bana görev verir ise, yeni anayasanın, sivil anayasanın yazılımında ve oylanmasında ben de görev almak isterim. Ama görev alamazsam eski bir milletvekili olarak köşe bucak geçmişte milletvekili olmadığım dönemde nasıl çalıştım ise yine çalışmaya devam edeceğim. AK Parti’den hiçbir zaman uzak olmadım. Bir Kırlangıç kuşu gibi yangına su taşıdım. Emek taşıyorum. Herkes elini taşın altına elini sokar ise partimizin büyüyeceğine inanıyorum. AK Partili olmak ile bugüne kadar hep şeref duydum. 2010 yılının 12 Eylül’ünde yapılan anayasa değişikliği ile Türk demokrasisinin üstünden vesayet kalkmıştır. AK Parti’yi yıpratmak için bazı çevreler karşımızda cephe oluşturuyorlar. Bizi yıkamayacaklarını biliyorlar. 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğiz. Bizim hedefimiz Türkiye hedefidir, Büyük Türkiye hedefidir. Bunu AK Parti iktidarı ile gerçekleştireceğiz” dedi.

Terzibaşıoğlu, Milletvekili olarak görev yaptığı dönemde Muğla’ya AK Parti adına getirdiği hizmetleri açıklarken, “Göcek Tüneli, Dalaman Dış Hatlar Terminali, Güllük Limanı, Tıp Fakültesi, TOKİ, Bölünmüş yollar, Bayır ve Akgedik barajları, Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi gibi hizmetler AK Parti’nin ilk iktidar döneminde gelen hizmetlerdir. Doğalgaz konusunda benim dönemimde yaptığım çalışma Ziraat Mühendisleri Odası tarafından tarım arazileri nedeniyle İdare Mahkemesine yapılan başvuru ile durdu. Doğalgaz’ın neden Muğla’ya geç geldiğini herkesin bilmesinde yarar var. Bunları seçim çalışmalarında lütfen seçmenler ile paylaşın” dedi.

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.