Teröre karşı tek yürek oldular

Muğla Barosunca düzenlenen terörü protesto açıklamasına Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Kenan Arslanboğan, Başsavcı Vekili Tarık Tuna,  Savcılar Hakimler, Avukatlar , Baro...

Teröre karşı tek yürek oldular

Muğla Barosunca düzenlenen terörü protesto açıklamasına Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Kenan Arslanboğan, Başsavcı Vekili Tarık Tuna,  Savcılar Hakimler, Avukatlar , Baro ve Adliye çalışanları katıldı. Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun yaptığı konuşmada; “Bu hainler şunu bilmelidirler ki, bize, birliğimize ve ülkemize bir saldırı söz konusu olduğunda, bunun karşısında bütün farklılıklarımıza rağmen tek ve bir olur, asla boyun eğmeden ve yılmadan mücadele ederiz.”dedi.

Muğla Adliyesi önünde Muğla Barosunca düzenlenen terörü protesto Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Kenan Arslanboğan, Başsavcı Vekili Tarık Tuna,  Savcılar Hakimler, Avukatlar , Baro ve Adliye çalışanları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun; “Dün, kalbimizde, başkentin tam ortasında, hain terör, bir kez daha kanlı ve çirkin yüzünü göstererek, 28 canımızın yitirilmesine, 61 yurttaşımızın da yaralanmasına neden oldu” ifadesini kullandı.

“Tıpkı sizin gibi, bizim gibi, işlerinden eve dönmek üzere olan insanlarımıza yönelen bu hain saldırıyı gerçekleştiren alçakları, hainleri nefretle lanetliyoruz” diyen Uzun şöyle konuştu:

“Yaşamını yitiren canlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımızın biran evvel sağlıklarına kavuşmalarını umuyoruz. Hain ellerin gerçekleştirdiği bu saldırı, ülkemizi, birliğimizi, huzur ve yaşam sevincimizi hedef almıştır. Ankara’nın, başkentimizin tam ortasında gerçekleştirilmiş olmasının anlamı budur.

Bu hainler şunu bilmelidirler ki, bize, birliğimize ve ülkemize bir saldırı söz konusu olduğunda, bunun karşısında bütün farklılıklarımıza rağmen tek ve bir olur, asla boyun eğmeden ve yılmadan mücadele ederiz.  Konu vatansa, bizim için gerisi teferruattır.

Ey hainler, sizden korkmuyoruz. Siz ancak böyle alçakça ölümler düzenleyebilir, ölümden ve kandan medet umarsınız. Muğla Adliyesinde görev yapan hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye çalışanları, hepimiz ama hepimiz, size karşı birlikte ve dimdik ayaktayız. Yaptıklarınız bizi yıldırmayacak ve asla yılmayacağız. Her nerede olursan ol, yaptığın yanına kalmayacak, adalet önünde yaptıklarının cezasını çekeceksin. Unutma ki, bizi öldürmekle korkutamazsın, 28 ölür, 28 bin doğarız. Bir yıkılır, bin kalkarız. Kalktık ve dimdik ayaktayız. Ayakta durmaya da devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.