Termometre 44 dereceyi gösterdi

Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından hava hava sıcaklığının 28 Haziran tarihine kadar mevsim normallerinin üzerinde 4-8 derece artacağı açıklamasının ardından Muğla merkezde hava sıcaklığı 44 dereceye kadar ulaştı. 21...

Termometre 44 dereceyi gösterdi

Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından hava hava sıcaklığının 28 Haziran tarihine kadar mevsim normallerinin üzerinde 4-8 derece artacağı açıklamasının ardından Muğla merkezde hava sıcaklığı 44 dereceye kadar ulaştı. 

21 Haziran tarihinden itibaren 28 Haziran tarihine kadar ülke genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği açıklamasının ardından Muğla’da vatandaşlar hafta içi sahillere koştu. Muğla’nın önemli turistik beldelerinden Akyaka’da sabah saatlerinde ible sahilde vatandaşlar denize girerken, hava sıcaklığı ile birlikte nem oranı yaşamı olumsuz etkiledi.

Muğla Merkezde hava sıcaklığı sabah saat 11.00’de 44 derece olarak ölçülürken, hava sıcaklığının önümüzdeki bir hafta içinde daha da artarak 50 dereceyi bulması bekleniyor. Akyaka sahiline inen vatandaşların yanı sıra, yabancı turistler sıcak havayı denizde geçirirken, çocuklar da denizde oynamayı tercih etti.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.