Tenise büyük ilgi

Muğla Tenis Kulübü tarafından yürütülen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri çalışmalarına 5-16 yaş 120 den fazla genç ve çocuk yoğun ilgi gösterdi.Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Hep,...

Tenise büyük ilgi

Muğla Tenis Kulübü tarafından yürütülen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri çalışmalarına 5-16 yaş 120 den fazla genç ve çocuk yoğun ilgi gösterdi.

Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Hep, “Çocuklarımızın bu yoğun ilgisine en güzel şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Muğla'da teniste yaşanan bu patlama, velilerimizden gelen talep bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Muğla Tenis kortunun yaz sezonu boyunca hiç boş kalmadığını belirten Heb, “Haziran ve Temmuz ayları içinde üç önemli turnuvaya ev sahipliği yaptık. Turnuvalarda zaman zaman kortlarımız yetersiz kaldı. Muğla’da son yıllarda tenis sporuna karşı gençlerin ve velilerin yoğun ilgisi ile karşı karşıyayız. Bu ilginin sonunda yetişen tenis sporcularımızın ulusal ve uluslar arası düzeyde gelecekte önemli başarılara imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.