Tenisçiler kortlara indi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Muğla Tenis Kulübünde düzenlenen “14 Yaş Yaz Kupası 1” turnuvası başladı. Türkiye genelinden 100 sporcunun katıldığı turnuva 20 Haziranda oynanacak final maçıyla sona erecek.Türkiye...

Tenisçiler kortlara indi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Muğla Tenis Kulübünde düzenlenen “14 Yaş Yaz Kupası 1” turnuvası başladı. Türkiye genelinden 100 sporcunun katıldığı turnuva 20 Haziranda oynanacak final maçıyla sona erecek.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 14-20 Haziran tarihleri arasında Muğla Tenis Kulübünde düzenlenen “14 Yaş Yaz Kupası 1” turnuvası başladı.

Turnuvaya ODTÜ, İzmir, Pamukkale, Bartın, Alanya, Enka, Urfa, Aydın, İstanbul, Balıkesir, İzmit, Fethiye Göcek, Antalya ve Ordu Tenis Kulüplerinden 100 sporcu katıldı. Hafta sonu eleme maçlarının oynandığı turnuvada ilk 32 ye kalan sporcular Pazartesi günü ana tablo maçlarında mücadele edecekler.

Muğla Tenis Kulübünden ise final için iddialı olan Lara Palaska, Gürel Kolcuoğlu, Efe Küçük ve İris Uluutkan da turnuvada ter dökecekler.

Muğla’ya ilk defa 14 yaş kategorisinde turnuva kazandırdıklarını belirten Muğla Tenis Kulübü Başkanı ve Antrenör Seyhan Heb; “Kulüp olarak 14 yaş yaz kupası şampiyonasını Muğla’da yapılmasını sağladık ve bunu bir başarı olarak görüyoruz. Muğla’nın tanıtımına katkı sağlayacağımız için mutluyuz. Muğla’da bir teniz turizmi yaratmanın heyecanını yaşıyoruz. Daha önce 8-9-10 yaş kategorilerinde bir çok turnuva almış bulunmaktayız. Muğla’ya daha üst seviyede turnuvalar kazandırmak için Muğla Büyükşehir Belediyesinin ve Muğla halkının desteğini bekliyoruz. Bu turnuvayı düzenlememizde bize büyük destek veren Muğla Valiliğine, Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne ve Menteşe Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.