Tenisçiler kahvaltıda buluştu

Muğla’yı tenis sporunda başarıdan başarıya taşıyan Muğla Tenis Kulübü sporcuları ve ailelerin katılımıyla birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi. Yoğun bir katılımın yaşandığı kahvaltıya Muğla Vali Yardımcısı...

Tenisçiler kahvaltıda buluştu

Muğla’yı tenis sporunda başarıdan başarıya taşıyan Muğla Tenis Kulübü sporcuları ve ailelerin katılımıyla birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi. Yoğun bir katılımın yaşandığı kahvaltıya Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla Valiliği Özel Kalem Müdürü Baki Gencel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tuncer Asına Kutlu ile 200’e yakın sporcu ve aileleri katıldı.

Birlik ve beraberliğin ön planda tutulduğu kahvaltıda 33 sporcuya tenis kulübüne gösterdikleri ilgi ve katılımdan dolayı teşekkür sertifika verildi. Sertifika töreninin ardından Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve Gülsün Çeker’in oğlu Burak Çeker’in 10’uncu yaş günü pastası kesildi. Burak Çeker, doğum günü pastasını ailesi ve arkadaşları ile birlikte kesti.

Kahvaltıyla ilgi bilgi veren Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, “Tenis sahada tek yada sadece bir arkadaşınla birlikte rakibinle mücadele etmen gereken bir spor. Ama önemli olan sahanın dışında tek olmadığını büyük bir ailenin olduğunu hissetmendir. Biz düzenlediğimiz kahvaltılar ve yemekler ile birlik ve beraberliğimizi daha da arttırmayı hedefliyoruz. Bugünde güzel bir havada güzel bir günde böyle bir etkinlik yaptık. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.