Tenis Kulübü Güvençer’i ziyaret etti

Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Hep ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Mustafa Güvençer’ı  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.Ziyarete, Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Muğla Tenis Kulübü Başkanı...

Tenis Kulübü Güvençer’i ziyaret etti

Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Hep ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Mustafa Güvençer’ı  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Hep, Başkan Yardımcısı Kadir Sevim, Sekreter Elvan Palaska katıldı.Başkan Hep, Vali Güvençer’e tenis raketi hediye etti.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Güvençer, “Sizinle tanışmak benim için büyük mutluluk. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Muğla Tenisi Kulübü hakkında bilgi veren Başkan Seyhan Hep, “Sayın Valim ilimize hoş geldiniz. Kulübüm adına yeni görevinizde başarılar diliyorum. 2007 yılında kurulan kulübümüz ulusal alanda ve uluslar arası birçok organizasyonda ilimizin adını duyurmakta ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam etmektedir. Kulübümüz bünyesinde kayıtlı 213 lisanlı sporcu bulunmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.