Tenis Kış Ligi sona erdi

Kış boyunca devam eden Acıbadem Bodrum Tenis Kış Ligi, heyecan dolu yarıfinal ve final maçlarıyla sona erdi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın da katıldığı ödül töreninde renkli anlar yaşandı.Bodrum Golf&Tenis...

Tenis Kış Ligi sona erdi

Kış boyunca devam eden Acıbadem Bodrum Tenis Kış Ligi, heyecan dolu yarıfinal ve final maçlarıyla sona erdi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın da katıldığı ödül töreninde renkli anlar yaşandı.

Bodrum Golf&Tenis Kulübü’nde kış boyunca düzenlenen ve Acıbadem Bodrum Hastanesi’nin sponsor olduğu Tenis kış Ligi hafta sonu oynanan yarı final ve final maçlarıyla sona erdi. Cumartesi günü saat 17.00’den itibaren oynanan maçlara tenisseverler de büyük ilgi gösterdi. 5 kategoride yapılan maçları yaklaşık 200 tenissever izledi. Pazar günü yapılan maçlar sonrasında dereceye girenler için Bodrum Golf Kulübü’nde ödül töreni ve kokteyl düzenlendi. Törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da katıldı.

Turnuva boyunca Acıbadem Bodrum Hastanesi’nin bir ambulansı ve sağlık ekibi de hazır ekledi. Kortta hafi sakatlık yaşayanlara müdahale etti.

Kaymakam Gödekmerdan açılış vuruşu yaptığı turnuvayı sonlandırmaktan memnun olduğunu belirterek; “Uluslararası 5 toprak kortta kış boyunca yapılan turnuva, Bodrum’a ayrı bir hava kattı. Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne Kış Ligi’ne sponsor olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Daha nice turnuvaları yapmak dileğiyle” dedi.

Bodrum Golf&Tenis A.Ş. Genel Müdürü Caner Tuna da 1 yıl önce açılan tenis tesislerinin Bodrum’da büyük beğeni kazandığını belirterek; “Her geçen gün büyüyen güzel bir ailemiz oldu. Sizlerde bu aileye çok güzel katkılar sağladınız. Tüm ekibimizle birlikte güzel günleri birlikte yaşayacağız. Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne de böyle önemli bir turnuvaya sponsor oldukları için teşekkür ederim” dedi.

Konuşmalardan sonra ödül törenine geçildi. Seramik sanatçısı Gülperi Pahna Angın tarafından özel olarak tasarlanıp imal edilen anfora şeklindeki kupaları Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Genel Müdür Caner Tuna, Tenis eğitmenleri Erkan Edis, Suat Gülaçar ve Acıbadem Bodrum Hastanesi Kurumsal İletişim Sorumlusu Berna Yazış verdi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.