Tenis heyecanı sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde düzenlenen 16 Yaş Yaz Kupası, genç sporcuların kıran kırana mücadelesine sahne oldu.Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde 16 Yaş Türkiye Yaz Kupası gerçekleşti....

Tenis heyecanı sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde düzenlenen 16 Yaş Yaz Kupası, genç sporcuların kıran kırana mücadelesine sahne oldu.

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde 16 Yaş Türkiye Yaz Kupası gerçekleşti. Tek erkekler, Tek Bayanlar, Çift Bayanlar ve Çift Erkekler kategorilerinde 64 tenisçinin katıldığı turnuva 6 gün sürdü. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yozgat, Kahramanmaraş gibi bir çok ilden katılan sporcular, aileleri ile birlikte büyük heyecan yaşadı.

Bodrum Tenis Kulübü Direktörü Alp Arbak yaptığı açıklamada her geçen gün heyecan dolu turnuvalara ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Böyle bir tesisi Bodrum’a kazandırdığı için Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. yönetimine teşekkür ederiz. Bodrum 1 hafta arayla 2 büyük tenis turnuvasına ev sahipliği yaptı. Burada mücadele eden gençler, umarım önümüzdeki yıllarda Türk Tenisi’ne önemli başarılar kazandıracaktır” dedi.

Kategorilerine göre ilk ikiye giren tenisçiler şöyle;

Erkekler

1- Yankı Erel (TED)

2- Kıraç Bekişoğlu (Uludağ)

Bayanlar

1-İrem Kaftan (ATK)

2-Çağla Irmak Badem (TED)

Çift Erkekler

1-Umut Akkoyun (ATK)/Yankı Erel (TED)

2-Cem Tolga Topaç (Bakırköy)/Ege Pekel (ODTÜ)

Çift Bayanlar

1- İrem Kaftan (ATK)/Şehzade Gür (ATK)

2- Aslı Yücebilgin (KSK)/Hazal Karaaliler(KSK)

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.