Temizlik işçileri geçe gündüz çalışıyor

Menteşe ilçe merkezine bağlı TOKİ ve Menteşe Konutlarındaki çöpler bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve gün içinde gürültü kirliliğin önüne geçmek amacıyla gece toplanmaya başlandı.Uygulama ile ilgili bilgi veren...

Temizlik işçileri geçe gündüz çalışıyor

Menteşe ilçe merkezine bağlı TOKİ ve Menteşe Konutlarındaki çöpler bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve gün içinde gürültü kirliliğin önüne geçmek amacıyla gece toplanmaya başlandı.

Uygulama ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “TOKİ ve Menteşe Konutları bölgesindeki çöpler, bölgede artan nüfus oranı da göz önünde bulundurularak ekiplerimiz tarafından artık gece toplanmaya başlandı. Uygulama yıllardır ilçe merkezimizde sorunsuzca devam ediyordu. Çöplerin TOKi ve Menteşe Konutları bölgesinde gece toplanması ile büyük çöp kamyonlarının gün içinde trafik yoğunluğuna neden olmasının önüne geçiliyor. Ayrıca gürültü kirliliği de önleniyor. Halkımızdan da olumlu geri dönüşler aldık. Yaşanabilir bir Menteşe, temiz bir çevre ile mümkün olabilir. Bu yüzden vatandaşlarımızdan çöplerini belirtilen saatlerde çıkarmalarını, çöplerini kokuya neden olmayacak ve çöplerin dağılmasına imkân vermeyecek şekilde, kapalı olarak ekiplerimiz tarafından alınması için hazır halde bırakmalarını talep ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.