Temizlik çalışması apartmanı yakıyordu

Fethiye ilçesinde bir evin içerisinde temizlik çalışması yapıldığı sırasında şömineden çıkan yangın, apartmanın çatısının tamamen yanmasına neden oldu.Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi 349 Sokakta bir apartmanın üçüncü...

Temizlik çalışması apartmanı yakıyordu

Fethiye ilçesinde bir evin içerisinde temizlik çalışması yapıldığı sırasında şömineden çıkan yangın, apartmanın çatısının tamamen yanmasına neden oldu.

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi 349 Sokakta bir apartmanın üçüncü katında bulunan Durmuş Yiğen’e ait dairede, temizlik çalışması yapıldığı sırada şömineye doldurulan atıkların yakılması sonucu baca yangını başladı. Bacadan yükselen alevler, kısa sürede apartmanın çatısına ulaştı. Yangını fark eden çevre sakinleri itfaiyeden yardım istedi.

Fethiye Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını söndürebilmek için yoğun bir mücadele gösterdi. Çevrede korku ve paniğe sebep olan yangının söndürülme çalışmasını çok sayıda vatandaşta izledi. Bazı vatandaşlar yangın söndürme çalışmaların cep telefonları ile görüntülemeye çalıştı.

Korku dolu anları anlatan çevre sakini Fırat Ertürk, "Evde temizlik yapan kişiler, şöminede bazı atıkları tutuşturunca çatıda yangın başladı. Bizde itfaiyeye haber verdik” diye konuştu.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söndürme çalışmaları sırasında çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.