Telekom’dan Gürün’e teşekkür

Muğla Telekom İl Müdürü Metin Taş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Muğla Telekom İl Müdürü Metin Taş ve Ticaret Faaliyet Müdürü Orkun Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı...

Telekom’dan Gürün’e teşekkür

Muğla Telekom İl Müdürü Metin Taş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Telekom İl Müdürü Metin Taş ve Ticaret Faaliyet Müdürü Orkun Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek Muğla Büyükşehir Belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Muğla Telekom İl Müdürü Metin Taş, belediyenin, Telekom Müdürlüğü’ne alt yapı çalışmalarında verdiği destekten dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür plaketi takdim etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da alt yapı çalışmaları ile vatandaşlara daha iyi hizmet vermeye çalışan Telekom Müdürlüğü’ne gerekli kurallar çerçevesinde destek verdiklerini söyledi. Başkan Gürün; “Muğla’da vatandaşlarımızın, kurumlarımızın internet ve telefon hizmetini çağın gerektirdiği standartlarda alabilmesi ve bu hizmetlerden yararlanabilmesi için Telekom Müdürlüğü’ne alt yapı çalışmalarında gerekli desteği sağlıyoruz. Muğla’nın en uzak mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın da internet hizmetinden faydalanabilmesi için kurumlar arası işbirliğimiz ve desteğimiz devam edecektir. Muğla Telekom İl Müdürümüze ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.