TELEFON SAYESİNDE YANMAKTAN KURTULDULAR

Yatağan’a bağlı Esenköyde oturan Mehmet Muğla , eşi ve oğlu uyurken evlerinde çıkan yangından gelen telefonla uyanarak son anda kurtuldular.Yatağan Esenköy’de 60 yaşındaki Bayram Muğla isimli vatandaşa ait ev tamamen yandı....

TELEFON SAYESİNDE YANMAKTAN KURTULDULAR

Yatağan’a bağlı Esenköyde oturan Mehmet Muğla , eşi ve oğlu uyurken evlerinde çıkan yangından gelen telefonla uyanarak son anda kurtuldular.

Yatağan Esenköy’de 60 yaşındaki Bayram Muğla isimli vatandaşa ait ev tamamen yandı. Evden hiçbir eşya kurtarılamazken 2 kişi de söndürme çalışması sırasında dumandan zehirlenerek Ambulansla Yatağan Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın önceki gün saban saat 08.00 sıralarına başladı. Ev sahibi Mehmet Muğla’nın erken kalktığı için dışarıda olduğu, eşi Gülümser Muğla ve 24 yaşındaki oğlu Mehmet Muğla’nın ise evde uyumakta olduğu ve yanmaktan gelen bir telefon sayesinde kurtuldukları öğrenildi.

Yangına yatağan Belediyesinden 2 Orman İşletme Müdürlüğünden 1 olmak üzere 3 arazöz müdahale ederken Jandarma da yangın ile ilgili soruşturma başlattı. Söndürme çalışmaları sırasında ev sahibinin oğlu Mehmet Muğla ve komşuları Abidin Karaçam isimli kişilerin dumandan zehirlenerek Ambulansla Yatağan Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Evi yanan Mehmet Muğla’nın eşi Gülümser Muğla; ‘Eşim erken kalkmış hayvanları otlatmaya gitmiş. Ben ve oğlum evde yatıyorduk. Dün doktora gittiğim içim kardeşim doktor ne dedi diye aramasa oğlum ile birlikte yanmış olacaktık. Telefon gelince evin yandığını gördüm eşyalarımız hep yandı biz mahvolduk kış ortasında meydan da kaldık” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.