TELEFON DOLANDIRICILARINA DİKKAT

Muğla Valiliği’nden yapılan yazılı bir açıklama ile son dönemlerde giderecek artış gösteren telefon dolandırıcılığı olaylarına karşı vatandaşlar uyarıldı. Muğla’da da kendilerini Muğla Valisi  ya da Muğla Valiliği’nde...

TELEFON DOLANDIRICILARINA DİKKAT

Muğla Valiliği’nden yapılan yazılı bir açıklama ile son dönemlerde giderecek artış gösteren telefon dolandırıcılığı olaylarına karşı vatandaşlar uyarıldı. Muğla’da da kendilerini Muğla Valisi  ya da Muğla Valiliği’nde görevli olarak tanıtan dolandırıcılara itibar edilmemesinin bildirildiği yazıda şöyle denildi:

“Son zamanlarda kendilerini Muğla Valiliğinde görevli veya Muğla Valisi olarak tanıtan şahısların, bazı hayırseverleri ve işadamlarını arayıp bir kız çocuğunun rahatsızlığını öne sürerek yurtdışına tedavisi yapılmak üzere götürüleceğini veya buna benzer başka acil sebepleri gerekçe göstererek bağış talebinde bulundukları öğrenilmiştir.  Verilen hesap numarasına para aktarılmasını isteyen şahısların Muğla Valisi ve Muğla Valiliğinin hiçbir ilgisi yoktur.

Vatandaşlarımızın bu tür telefon aramalarına itibar etmemesi ve durumu gecikmeksizin Valiliğimiz, güvenlik birimleri veya adli makamlara bildirmesi önemle kamuoyunun bilgisine sunulur.”

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.