TEKVANDOCU CEYHUN’UN ORGANLARI CAN OLACAK

MUSTAFA AKTAŞMuğla’nın Yatağan ilçesi Yeni Mahallede ikamet eden Kocatepe ailenin tek çocuğu olan 17 yaşındaki Mehmet Ceyhun Kocatepe, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti. 17 yaşındaki...

TEKVANDOCU CEYHUN’UN ORGANLARI CAN OLACAK

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Yatağan ilçesi Yeni Mahallede ikamet eden Kocatepe ailenin tek çocuğu olan 17 yaşındaki Mehmet Ceyhun Kocatepe, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti. 17 yaşındaki tek çocuklarını kaybetmenin acısı ile perişan olan aile Mehmet Ceyhun Kocatepe’nin organlarını bağışlama kararı aldı.

Kaza, geçen hafta Pazar günü Yatağan– Bozarmut yolunda meydana geldi. Motosikletle yolda seyreden 17 yaşındaki Mehmet Ceyhun Kocatepe, motosikletinin hâkimiyetini kaybedip kaldırıma çarpmıştı. Ağır şekilde yaralanan genç Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mehmet Ceyhun Kocatepe ‘nin cenazesi, geçtiğimiz Cuma günü Yatağan Yeni Mahalledeki evinden helallik alındıktan sonra Turgut Mahallesinde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra Turgut Mezarlığında kalabalık katılımla toprağa verildi.

AİLESİ ORGANLARINI BAĞIŞLADI

17 yaşındaki tek çocuklarını kaybetmenin acısı ile perişan olan aile, Mehmet Ceyhun Kocatepe’nin organlarını bağışlama kararı aldı. Alınan bu kararla Mehmet Ceyhun Kocatepe’nin organları organ bekleyenlere umudu oldu. Hayatta iken teakwando sporu ile ilgilenen ve sayısız madalyası bulunan Mehmet Ceyhun Kocatepe’nin kalbi, karaciğeri, akciğeri, böbrekleri ve ince bağırsağı helikopter ve ambulans uçaklarla ile organ bekleyenlere gönderildi.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.