Teknoloji ve Kültür’den yüzde 100’lük başarı

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında eğitim öğretime başlayan Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Anadolu Lisesi ilk yılında yüzde 100’lük bir başarı elde etti.  Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen YGS sonuçları ile...

Teknoloji ve Kültür’den yüzde 100’lük başarı

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında eğitim öğretime başlayan Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Anadolu Lisesi ilk yılında yüzde 100’lük bir başarı elde etti.  Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen YGS sonuçları ile ilgili olarak Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Anadolu Lisesi’nde okul yönetimi tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile sınav sonuçları değerlendirilirken, yüzde 100’lük bir başarı oranı yakalandığı bildirildi.

Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Anadolu Lisesi Ortaokul Müdürü Celalettin Demirel, yüksek başarı elde eden bütün öğrencilerine ve ailelerine teşekkür ederken, “ Televizyonda alt yazı ile “2013 YGS sonuçları açıklandı” şeklinde bir haber geçince herkes 1 Nisan Şakası yapılıyor diye düşündü. Ama haberin gerçek olduğu anlaşılınca hepimiz heyecanlandık. Sanırım ÖSYM’nin en kısa sürede açıkladığı bir sonuç oldu 2013 YGS” dedi.

Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Anadolu Lisesi Müdürü Şevkiye Ünlüsoy ise, başarılarının sürekli olacağını belirterek, “ Bu eğitim öğretim yılında faaliyete geçen okulumuz bu ilk sınavında yüzde 100’lük bir başarıya imza atmıştır. Sınava giren 56 12. Sınıf öğrencimizin tamamı LYS’ye girme hakkı elde etmiştir. Bizleri sevindiren bu başarıda katkısı olan öğretmenlerimizi, aileleri ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Bilindiği gibi bu sınav iki aşamalı sınavın ilk ayağı idi. Artık öğrencilerimiz Haziran ayında yapılacak olan LYS’ye hazırlanmalılar. İki aylık zorlu bir hazırlık sürecinde yüzde 60 gibi yüksek bir yüzde ile tercih puanlarını etkileyecek bir sınav olan 2013 LYS’ye hazırlanan öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.