Teknoloji ve Kültür Koleji’nde karne heyecanı

Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji birinci ve üçüncü sınıf öğrencileri düzenlenen törenle karnelerini aldılar.Özlem pastanesinde düzenlene törene Okul Müdürü Dursun Ertuğrul, sınıf öğretmenleri ve veliler katılırken...

Teknoloji ve Kültür Koleji’nde karne heyecanı

Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji birinci ve üçüncü sınıf öğrencileri düzenlenen törenle karnelerini aldılar.Özlem pastanesinde düzenlene törene Okul Müdürü Dursun Ertuğrul, sınıf öğretmenleri ve veliler katılırken öğrenciler karne alma heyecanını doyasıya yaşadılar.

Törende konuşan üçüncü sınıf öğretmeni Nevin Üstün, “ Bu gün Teknoloji ve Kültür Kolejinin birinci dönem sonu karne töreniydi. Karneleri değişik bir ortamda verelim istedik. Hem velilerimiz, hem öğrencilerimiz mutlu olsunlar istedik. Çocuklarımız çok çalıştı ve tatili hak ettiklerini düşünüyorum. Öğrencilerimizin dönem içerisinde çok çalıştıklarını ve bu tatili hak ettiklerini düşünüyorum, onlardan dinlenerek ve enerji toplayarak geri gelmelerini istiyorum” dedi.

Birinci sınıf öğretmeni Nihal Sürer ise dört aylık zorlu ve başarılı bir süreç olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti, “ Çocuklarımız okumayı, yazmayı hızla öğrendiler ve metin işlemeye başladı. O sebeple çok mutluyuz. Öğrencilerimden tatilde dinlenmelerini ve bol bol kitap okuyup karşımıza bomba gibi gelmelerini istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 294 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.