Teknoloji Koleji’nden karne öncesi seminer

Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji karne öncesi velilere ve öğrencilere yönelik olarak bir seminer düzenledi. Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere okul idarecileri ve öğretmenleri, öğrenciler...

Teknoloji Koleji’nden karne öncesi seminer

Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji karne öncesi velilere ve öğrencilere yönelik olarak bir seminer düzenledi. Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere okul idarecileri ve öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. “ Sınırlı Zamanlı Olumsuz Stres” konulu seminere konuşmacı olarak kamuoyunda Bonus Hoca olarak bilinen TED Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Süleyman Beledioğlu katıldı.

Beledioğlu, velilere ve öğrencilere sınav stresini yenmeye yönelik pratik bilgiler verirken, velilerin de bu süreçte çocuklarına nasıl davranmaları gerektiğini anlattı. Beledioğlu, sınav öncesi, sınav hazırlığı, sınav sırası ve sonrasında nelerin yapılması ve nasıl davranılması gerektiğini beden dili ve bilimsel verilerle destekleyerek ayrıntılı bir şekilde velilere ve öğrencilere aktardı.

Seminer ile ilgili olarak bilgi veren Özel Muğla Teknoloji Kültür Koleji Müdürü Celalettin Demirel, “ Kurumumuz belki de Türkiye’de bir ilk. Dershaneden özel okula dönüşen bir okul oldu. Teknoloji ve Kültür Koleji sadece bilgiyi değil bilginin daha iyi öğrenilmesini ve daha kalıcı olmasını sağlayan bir takım kültürel etkinlikleri öğrencinin kendisini tanıdığı, kendisini beğendiği şu ana kadar uyguladığımız programlarda velilerimizin iyi geri bildirimlerine yol açtı. Öğrenci merkezli bir eğitimi temel aldık. Ve böyle devam ediyoruz. Bu konuda sonuç aldık diyebilirim. Velilerimiz oldukça memnunlar. Amacımız Muğla eğitimine katkı sağlamak, eğitim çıtasını çok daha yukarılara çıkarmak. Buna velilerimiz desteği olmadan yapmamız mümkün değil. Ve bugün velilerimize yeni bir şube açacağımızın haberini verdik. Marmaris şubemizi açacağız. Eğitimde en üst seviyeyi hedefliyoruz. “dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.